zondag 5 april 2009

LO Swap AprilGister een een nieuwe uitdaging begonnen.
Ik vertelde in het vorige blogberichtje dat ik meedeed aan een LO swap op het Scrappers Anonymous Forum. Het is de bedoeling om een samenstelling van scrapspullen te maken en die aan een koppelpersoon te sturen. Na aankomst van de scrapspullen ga je hiermee aan de gang.
Wat moest er in de envelop zitten:
*3x een 1/2 vel designpapier
*15 embellisments dit mag van alles zijn bv brads, bloemen, knopen, een stuk lint, een journaling note, kortom kijk maar als je maar tot een aantal van 15 in totaal komt
*En als laatste een woord voor een titel (dit kan een kant en klare label zijn waar een woord op gedrukt is) maar bv ook stickers of thickers (het woord dan niet een hele pak thickers of stickers kortom alles wat te maken heeft waar letters op staan waarmee het woord gemaakt kan worden.
Wat in eerste instantie bedoeld was voor een LO is uitgelopen in een Mini-Album. Ik heb alles echt nuttig gebruikt en heb uiteindelijk alleen de witte randjes van het designpapier weggegooit!!
Het enigste wat ik van mezelf heb toegevoegd is als basis : cardstock, gekleurd karton & acrylverf, en als overige materialen heb ik 1 cheerticket, 3 bloemetjes, 1 groene tag, thickers & stickers & strasssteentjes gebruikt.
2 Crafty Comments:

Jacqueline zei

Wauw, Patricia!! Daar zal degene aan wie jij gekoppeld bent blij mee zijn. Het ziet er echt super uit!

* Daniƫlle * zei

Leuk boekje geworden zeg! Je bent wel efficiƫnt te werk gegaan. ;-) Ipv een LO een heel minialbum gemaakt. Geweldig.