dinsdag 7 april 2009

Mini-Album HomeGister avond ben ik begonnen met een mini-album.
Pas geleden was er het evenement Scrap-a-Licious en ik wilde er graag naartoe, maar omdat ik nog een hoop spullen moest halen voor de workshops, heb ik het uiteindelijk toch maar niet gedaan omdat het toen wel erg kort dag werd. Anyway, toen ik op het forum aan het surfen was hoorde ik dat Corine Delis de kits had gedoneerd aan Monique Helfrich. Monique wou de kits verkopen en de opbrengst zou naar Pink Ribbon & a Sisters Hope gaan. Ik vond dit zon gaaf idee en wilde mijn steentje bijdragen door een kit te kopen bij Monique!!
Ik had via mail de werkbeschrijving binnen en gister ben ik er dan eindelijk mee aan de gang gegaan!! Ik vond het echt een super workshop en heb me erg vermaakt!!
In de kit zaten a blackboard mini-album (in de vorm van een huis), designpapiertjes van Cosmo Cricket (Girl Friday), lintjes en diecuts. Heb van mezelf natuurlijk wel wat dingen toegevoegd ...
Bedankt Monique & Birgit voor deze supergave workshop!!

9 Crafty Comments:

Maaike zei

Superleuk geworden zeg!!

Wiebine zei

Wat een ontzettend leuk boekje is dat geworden zeg,
groetjes,
Wiebine

me-bear zei

Gaaf boekje zeg!!!
Vind de verwerking van stof ook erg stoer. En dat 'rimpelen' van lint en dan vastzetten met nietjes dat geeft een super effect!
In dit boekje staan een boel ideeën (lees: inspiratie) voor embellishments!! Iets waar ik altijd mee loop te stunten, omdat ik niet steeds hetzelfde wil met bloemetjes op een kluitje... Echt gaaf!
Girl Friday is gaaf hè?

xoxo Monica

Ageeth zei

Ow die is zeker prachtig geworden !!! En gefeliciteerd met het behalen van je scrapdoel !

Fia zei

Ontzettend knap gemaakt, leuke details!!

Heel kleurrijk!!!

groetjes,
Fia

Ans zei

Knap staaltje werk Patries!! Super!

Ellen zei

heel gaaf boekje!!!!

sam zei

super leuk albumpje! lekker vrolijk ook
groetjes sam

Miranda zei

He wat goed zeg!!! Ziet er super gaaf uit!!!