zondag 1 november 2009

DCL #23 & Forumdag!!

Hoi Hoi,

Hier weer een drukke zaterdag gehad!!
Vrijdagavond moest ik nog de challenge maken voor DutchCardLovers en bedacht me dat ik voor Veronica nog een Leuk kadootje moest hebben omdat ik met haar mee mocht rijden naar de forumdag van het ScrappersAnonymous Forum.
Dus ik als een gek aan de slag gegaan om nog de challenge voor zaterdag af te maken.
Het thema voor de challenge van DutchCardLovers is dit keer een Altered Item!!

Dit is het resultaat:

Dus zaterdag de van 10.00 tot 16.00 was de Forumdag!!
Marjolein van de scrapotheek stond er met de winkel en de organisatie was weer erg super geregeld!!

Hier een foto... Lekker snuffelen tussen het papier..
(ik heb de foto even "geleend" van een forumgenootje)Wat de bedoeling was om een workshop te doen eindigde in een lachwekkende vreetbui...
Dus had geen tijd om mijn workshop van het Mini Maze Boekje af te maken.
Maar eenmaal thuisgekomen ben ik er meteen mee verder gegaan!!

Dit is mijn eindresultaat:
Ik heb voor de kaft vilt gebruikt en nonchelant met wat naald en draad het vilt dichtgemaakt rondom de chipboard binnenkant. Het Papier aan de binnenkant (op het vilt) is van Pink Paislee Fetching en het boekje aan de binnenkant is van Bo Bunny Double Dot gemaakt. Op de Journalingtags heb ik de kantjes eerst met Distress Inkt Tea Dye de randen slordig afgezet en daarna bewerkt met gesso.

Dames ik vond het echt supergezellig en hoop jullie snel weer te zien bij de volgende Forumdag!!

3 Crafty Comments:

Ann Terny zei

Hallo, wat een supermooi miniboekje heb je gemaakt ! Ik vind het prachtig met het vilt en het bolletjespapier is superleuk ! Hoe heb je het papier op de binnenkant van het vilt vastgemaakt ?

groetjes, Ann

Martine zei

Hoi Patricia,

Superleuk bedankje heb je gemaakt en je boekje is ook superleuk geworden, dat vilt is echt helemaal leuk erbij. Die bloem op de voorkant is ook super!

En tot slot wil ik nog even zeggen dat ik het ook een supergezellige dag vond en dat ik het ook leuk vond jou een keer in real life te ontmoeten.

Groetjes, Martine

Wendy Schoonhoven zei

Wat is jouw boekje leuk geworden zeg. Mooie kleuren en dat vilt staat er goed bij. Ik vond het erg leuk je nu eens in real live ontmoet te hebben en hoop je gauw nog eens te zien. Groetjes, Wendy.