maandag 19 oktober 2009

Gast Designer gezocht bij MadebyMaly!!

Hoi Hoi,
Eindelijk weer een update van mij!!
Ik had problemen met mijn USB Poort van men PC, daarom kon ik geen foto's meer uppen vanaf mijn telefoon...
Maar vorige week ben ik druk bezig geweest voor een Gast DT Oproep van MadebyMaly.
Het is de bedoeling een LO en projectjes te maken met artikelen die Marianne ook verkoopt in haar webwinkel.
Helaas had ik niet zoveel lekkers in huis en heb hiervoor alleen de LO met de artikelen van Bo Bunny Kitchen Spice, Sassafras Lass Happy Place en My Mind Eye Grow gebruikt.
Verder heb ik gebruik gemaakt van een Bingocard van Jenni Bowlin, Tattered Angels Glimmermist, Bloemen van Bo Bunny en blaadjes van Prima Marketing.Werkbeschrijving van de Lay-Out:
Heb je veel restpapier? Dan is deze LO heel erg geschikt voor jou!!
Leg al het restpapier voor je en kies er 6 verschillende bijpassende uit.
Ik kies bewust altijd voor een budgetmanier om mee te werken. Lekker improviseren dus!!
Ik heb een ontbijtbordje gepakt en een cirkel getrokken op het designpapier. Vervolgens uitgeknipt en deze op 1 cm na in het midden aan de linkerkant geplakt. Heb je geen half vel? Geeft niks... pak dan gewoon een halve cirkel scheelt ook weer aan papier!!
Plak een strook van 4cm lang en 29,5cm breed op het onderstuk van de cirkel. Plak vervolgens een strook van 2cm lang en 20cm breed net iets over de onderste rand van de eerste strook netjes in het midden. Daarna heb ik een strookje gebruikt wat je vaak onderaan het designpapier al ziet, maar je kan hem ook ponsen of gewoon met de hand 1 zelf knippen!! Plak deze weer net iets over de onderste rand van het 2de strookje netjes in het midden. Vervolgens plak je 1 klein strookje  van 1cm lang en 10cm breed en plak deze boven de eerste strook aan de rechterkant.
Nu heb je je basis compleet! Pak nu je designpapier en snij hem in een vierkant van 12cm x 12cm en geef hem een twist met je edge-distresser. Plak hier vervolgens een foto op van 11cm x 11cm (ook deze kun je van te voren een twist geven met de edge-distresser of er een scheurtje in maken en vervolgens vastnieten).
Pak nu een plastic bekertje en beinkt de randen van de beker, maak nu 2 of 3 afdrukjes met je bekertje linksbovenin en rechtsonderin op je fotomat.
Plak vervolgens je fotomat op op ong 5cm van de rechterkant af.
Pak nu je bloemen en leg deze in verschillende grootte's op elkaar, match deze met bloemblaadjes of met de hand geknipte bladertakjes en niet deze vast op je LO.
Pak vervolgens je titel en deze plak je onder de strookjes aan de linkerkant. Om je LO helemaal af te maken heb ik een fotocorner gebruikt en met glimmermist bespoten, ik heb het vormpje verlegd en vervolgens opgeplakt met foamtape. En klaar is je LO!!

Ook heb ik nog een Giftwallet gemaakt (zie links op de foto) met papier van Basic Grey Marakech en ook weer de bladerentakjes van My Minds Eye Grow die verkrijgbaar is in de shop van MadebyMaly.
Verder heb ik wit cardstock en mintgroen cardstock gebruikt als basis en als journalcard, mintgroen voile lint, headpins, een knoop en wit scrappersflos.

Werkbeschrijving Giftwallet:
Pak een strook cardstock van 25,5 cm lang, ril deze vervolgens op 6cm en op 17cm.
Vouw het lange stuk naar binnen en zet deze meteen aan de kanten vast met lijm of tape.
Vouw daarna het korte stuk erover heen. Beplak vervolgens al het cardstock met designpapier, blijf 3mm van de kantjes af. Daarna snij je een stuk cardstock van 6cm lang en 4 cm breed en een stuk cardstock van 9cm lang en 4 cm breed. Plak het korte stuk cardstock op het korte stuk en het lange stuk cardstock op het lange stuk van je giftwallet netjes in het midden. Ook deze beplak je weer met bijpassende designpapier...LET OP vergeet niet van te voren je lint onder het designpapier te halen en plak alles netjes op elkaar!! Nu is je giftwallet klaar en kun je hem verder naar smaak decoreren!

Hierbij moest natuurlijk nog een kleine giftbox gemaakt worden!!
Ik heb zelf de template gemaakt doormiddel van een spijkerdoosje.
Het papier en de journalcard is van K&Company Blue Awning, de bladertakjes weer van My Minds Eye Grow, blauw kanten lint, een blauwe knoop met 1 rhinestone om hem helemaal af te maken!!

Werkbeschrijving Wikkel:
Snij een strook cardstock van 17,5cm lang en 4cm breed.
Bekleed deze met designpapier en blijf ong 2mmm van de kant af.
Niet het strookje op elkaar... LET OP kijk wel eerst voor je hem vastniet of ie om het doosje past!!
Nu kun je hem gaan decoreren zoals je zelf wilt.

Voor het doosje  heb ik als mal een spijkerdoosje gebruikt, maar je kan net zo goed een mal van internet afhalen!!2 Crafty Comments:

Anoniem zei

This is such a sweet set. I love everything about it! Thank you for linking my blog in your sidebar. I am so glad you like my work!

Eveline zei

wow ! echt prachtige lay-outs !
het geschenkdoosje vind ik ook super. ik ga dit zeker eens prober !
groetjes
eveline