zondag 22 februari 2009

Kaart: I love You

Vanmiddag ben ik alvast begonnen met een verjaardagskaartje met bijpassende envelop voor ons petekindje Bradley.
Basis is een rode kaart.
Knip de voorkant van de kaart voor de helft af en plaats een transparante sheet ervoor in de plaats. Plak over de rest van de rode kaart een strook designpapier. Ik heb Sassafras Lass appeltjes papier gekozen. Dan plaats je een strook (andere kant van het appeltjes papier) designpapier horizontaal aan de onderkant van de kaart. Vaak zitten er aan deze designpapiertjes een leuke scalopped rand, plaats die op de rand van de horizontale strook.
De letters "I love You" is een rode rub-on van Scenic Route. Daarna heb ik er 2 bijpassende bloemen opgeniet.
De envelop is als basis genomen. 2 stroken van hetzelfde deisgnpapier zijn horizontaal op elkaar geplakt. De vlinder is geknipt uit Pink Paislee Vintage Moon designpapier. En de thickers zijn van foam, omlijnd met een fijnliner.
Dit is de binnenkant van de kaart. Om de voorkant te verfraaien heb ik aan de binnenkant een foto van ons petekindje Bradley geplakt, met daarlangs 2 stroken Pink Paislee Vintage Moon designpapier. Langs de fotois een sticker van jenni bowlin geplakt met de datum wanneer Bradley jarig is. De datum zelf is met letterstickers van Making Memories opgeplakt.
Langs de foto is een blz uit een oud boek gekreukt en vastgeniet, dit maakt het helemaal af met een appeltje (uit designpapier geknipt) en een journaling kaartje. Ook op het journalingkaartje zijn letterstickers gebruikt. Aan de linkerkant is nog een horizontale strook geknipt uit hetzelfde designpapier als de voorkant en deze is opgeleukt met chipboard thickers!!

Klik hier voor meer gratis...

1 Crafty Comments:

Ageeth zei

Ach wat een lieve kaart. Helemaal geweldig.